4H-yritys

Voit lukea 4H-reportteri Kaarinan kirjoittaman jutun 4H-yrityskurssista

Oletko 13 vaan et yli 28-vuotias? Oma 4H-yritys antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä turvallisesti ja ohjatusti. 4H-yritys on keino tienata rahaa, mutta elinkeinosta ei ole kysymys. Yritys on harrastustoimintaa, ja etenet siinä aina omaan tahtiisi. Oma 4H-yritys on hyvä tapa selvittää, sopiiko yrittäminen sinulle.

Yrityksen ei tarvitse ollaan mitään suurisuuntaista. Sen perustaminen ei myöskään ole vaikeaa. Yritysideasi voi olla uusi, tai voit käyttää jotain jo keksittyä. Yrityksessäsi voit esimerkiksi myydä leivonnaisia, pestä ikkunoita, hoitaa lapsia tai tarjota kauppa-apua vanhuksille. Pienimuotoinen toimii hyvin, mutta suurempikaan ei ole kiellettyä. Yrityksesi voi suunnitella vaikkapa pipoja tai muita asusteita, valmistaa animeasuja, auttaa kodin pikkuaskareissa tai pihatöissä, vain mielikuvitus on rajana.

4H-yritys

^ Linkistä pääset 4h.fi-sivutolle jolta voit lukea lisää! Tämän linkin kautta pääset rekisteröitymään 4H:n uuteen oppimisympäristöön, jossa yrityskurssin voi suorittaa verkko-opintoina!


4H-yrittäjä

4H-yrittäjä on aina 4H-järjestön jäsen! Painikkeesta pääset liittymään.