Kerhot ja leirit

Pyydämme ilmoittamaan lapsen kerhoon jo ennen kuin saavutaan paikalle. Vallitsevat säädökset ja ohjeistukset velvoittavat pitämään tarkasti kirjaa toiminnastamme. Jotta mahdollisissa sairastumis- tai tapaturmatilanteissa saisimme nopeasti yhteyden huoltajiin, yhteystietojen on oltava kunnossa! 

Toimintaan pitää ilmoittautua sähköisellä lomakkeella. Kysymämme tiedot ovat tärkeitä (esim. kokkikerhossa allergiat, kerhokerran peruutukset, sairastumiset, ym.). 

Lapsi pitää ilmoittaa kerhoon joka kerhokauden alussa, vaikka hän olisikin 'vakiokalustoa'.

Jäsenyys kannattaa

Jäseneksi valtakunnalliseen 4H-järjestöön liitytään eri lomakkeella, jonne pääsee painikkeella. Jäsenyys maksaa 40€/vuosi. Perhejäsenyys maksaa 85€/vuosi. Perhekokonaisuuteen voi liittää kaikki saman ruokakunnan 6 vuotta täyttäneet.

Jäsenmaksulla voit osallistua niin moneen kerhoon kuin haluat pelkillä materiaalimaksuilla 20€/kausi.

Jollet halua jostain syystä jäsenyyttä, kerhot maksavat 40€/kausi + materiaalimaksut 20€/kausi.

Tästä pääset helposti maksamaan toiminnan!

Klikkaa kuvaketta, käytä lyhytnumeroa tai skannaa QR-koodi.

Liittymällä jäseneksi olet mukana turvaamassa laadukkaan nuorisotyön jatkumisen omalla paikkakunnallasi. Jäsenmaksuilla katamme esim. osan kerhonohjaajien palkoista ja kerhokuluista sekä jäsenistön tarvitsemat vakuutukset. Jäsenmaksulla voi myös osallistua niin moneen kerhoon kuin haluaa.

Jäsenmaksukausi jatkuu automaattisesti seuraavalle kaudelle.  Mikäli haluat päättää jäsenyyden, voit tehdä sen itse osoitteessa oma.4h.fi tai sähköisellä jäsenkortillasi. Laskun maksamatta jättäminen ei lopeta jäsenyyttä!

Kuvassa kolme poikaa paperilautaset kasvojen edessä. Lautasten pohjassa kuva iloisesta ilmeestä. Pöydällä herkkuja ja limsaa.
Kuva kirkonkylän PokémonGo! -kerhon pikkujouluista 13.12.2017 Kuva: Tiia Serjovaara