MustiRun

                    MUSTIRUN

Helatorstaina 10.5.18 klo 10-15 järjestettiin Tammelassa, Liesjärven kansallispuistossa, MustiRun-tapahtuma, mikä todella sai koirat sekä omistajat liikkeelle. Yli 200 ihmistä oli ilmoittanut osallistumisestaan kyseiseen tapahtumaan jo ennakkoon! MustiRunin pääidea oli nauttia kauniista luonnosta metsäpoluilla yhdessä perheen karvaisten ystävien kanssa.

Tapahtuma oli hyvin suosittu, osallistujia vilisi hauskasti ohitse ja kaikilla oli hyvä fiilis, mikä oli pääasia! Sääkin suosi osallistujia pilvettömällä ja aurinkoisella ilmalla. 4H-yhdistyksen järjestämässä laavukahviossa ihmiset pysähtelivät nautiskelemaan vasta paistetuista lätyistä sekä mehusta, joka maistui monelle lämpimänä päivänä. Useat saattoivat huomata pysähdyksellään pöydällä kököttävät käpykoirat, ne olivat kyllä todella hauskoja! Metsäpoluilla juoksenteli paljon eri-ikäisiä ihmisiä ja monen rotuisia koiria. Oli hauskaa huomata, kuinka moni lapsiperhe oli saapunut viettämään yhteistä vapaa-aikaa kiireisen arkiviikon keskellä.

Tapaturmia ei juurikaan sattunut, vain yksi nilkan nyrjähtäminen, sen suuremmilta ikävyyksiltä vältyttiin. Muutamalla juoksijalla oli mukanaan kamera päivän temmellyksien ikuistamiseen, mikä oli nerokasta! Kahden jälkeen väki alkoi hiljalleen vähentyä ja nuotionkin annettiin sammua. Viimeistelimme sammutuksen kastelemalla nuotion pohjan kunnolla ja saimme aikaan kunnon savu- ja tuhkapilven! Päivä oli pitkä ja kuuma, mutta silti kaikki jaksoivat hienosti. Kaiken kaikkiaan mahtava tapa viettää helatorstai urheilun ja ystävien merkeissä, ensi vuonna tullaan ehdottomasti uudestaan unelmien liikuntapäivään!

Ihana, aurinkoinen ilma!
Käpykoiria
Pannut valmiina paistoon