Kameran takana

                       KAMERAN TAKANA

Hei kaikki 4H-kerhon sivujen lukijat!

En ole vielä täällä puolella kunnolla esittäytynytkään, eli siis olen Tammelan 4H-yhdistyksen reportteri Julia Jaakkola, iältäni 15-vuotias ja asun Tammelan Kalliossa äidin, isän, pikkuveljen ja Nöpö-kissan kanssa. Kirjoittelen tänne juttuja mm. erilaisista tapahtumista- olen jo kirjoittanut esim. Makkaramarkkinoilta, Heinämessuilta, MustiRunista jne, joissa 4H tietysti toimii aina mukana. Myöskin muita omia pienimuotoisia juttujani löytyy Facebookista 4H:n sivuilta, jos kiinnostaa, niin sieltä voi tutkailla viimehetken tapahtumien kulkua.

Aloitin tosiaan tämän reportterin työn viime keväänä ja olen tykännyt paljon! Työ on antanut huikeasti oppia kirjoittamiseen ja tietysti ihania kokemuksia, joita saan kokea tämän työn parissa vielä pari kuukautta. Olen kierrellyt lähinnä yllämainituilla markkinoilla ja tapahtumissa, joista olen saanut tarvittavat tiedot ja kuvat seuraaviin juttuihini. Lisäyksenä: omistan siis Canonin kameran, jolla saa räpsittyä varsin laadukkaita kuvia, mikä on tuonut vielä lisää mielekkyyttä toimittajana olemiseen. Sekä kuvaaminen että kirjoittaminen ovat lähellä sydäntäni, joten en voi ylistää tarpeeksi kuinka kivaa on työstää ihan itse omaa artikkelia, aloittelijalle todella hyvää harjoitusta!

Jos nyt pitäisi sanoa mieleenpainuvimpia työpäiviä, niin ne olisivat ehkä esimerkiksi viime toukokuun lopulla FarmiRieha Mustialan kotieläinpihalla ja Teuron 4H-kerhon kevätkauden päätöksen vietto Teurolla, joista molemmista saattoi huomata ilmassa olevan paljon iloa ja tulevan kesän taikaa. Kaiken hyvän kukkuraksi kävin kesäkuussa myös Forssan lehden toimituksessa kysymässä toimittajan työhön liittyviä neuvoja toimitussihteeri Saija Pennaselta, ja sain häneltä paljon oleellista ja tarvitsemaani tietoa! Eli siis kokonaisuudessaan työ on hauskaa ja erilaista, mitä juuri kaipasinkin.

Suosittelen ihmeessä tarttumaan tähän hommaan, jos yhtään alkoi kiinnostamaan! Eikä se haittaa, jos 4H ei ole ennestään tuttu, tekemällä oppii ja löytää hyviä asioita, joista voi poikia vaikka ja mitä, eihän sitä tiedä!